Červen - měsíc vylepšení webů

Měsíc červen byl u nás ve firmě ve znamení vylepšování webů a ladění webů. Zcela nový a nebo alespoň inovovaný kabát dostaly hned 3 naše stránky a taky byla vytvořena jedna kompletně nová.

BONA MEDIA - tiskárna, reklamní agentura

První novinkou bylo omlazení grafiky a drobná úprava textů na hlavním firemním webu www.bonamedia.cz. Základ zůstal stejný, hlavní motiv a barevnost také. Došlo jen k mírné úpravě designu, kdy textová část je nově na bílém pozadí a je tedy lépe čitelná. Texty doznaly jen drobných stylistických úprav, ale změnilo se jejich uspořádání a díky tomu i zpřehlednění.

VIZITKY - TISK VIZITEK

Druhou a zásadnější změnou je po více než 5-ti letech kompletně přepracovaný design stránky www.tisk-vizitek.cz. Hlavní změnou je otočení barev a celková modernizace. Původní web měl šedou horní část a červenou obsahovou část s bílým textem. Vzhledově to sice nevypadalo až tak špatně, ale čitelnost bílého textu na červeném pozadí nebyla úplně ideální. Proto jsou barvy v nové grafice přesně obráceně - červený horní pruh a pod ním bílé pozadí s textem. Stránka vypadá lépe a je výrazně lépe čitelná. Snad se tato zásadní změna bude zákazníkům líbit.

POTISK OBÁLEK

Poslední stránka, která se dočkala vylepšení je www.chciobalky.cz. Zde je změna pouze jediná a to nové barevné pozadí. Původní šedé pruhované bylo nahrazeno zeleným, veselým a zářivým pozadím. Ze smutného šedého webu se tak stal barevný a moderní web.

CREAX - GRAFICKÉ STUDIO

Kromě vylepšování stávajících stránek se v červnu zrodila i jedna nová a to www.creax.cz. Jedná se o zcela novou obchodní značku společnosti BONA MEDIA zaměřenou stejně jako celá firma - tedy na reklamu a tisk.
Červen - měsíc vylepšení webů Červen - měsíc vylepšení webů Reviewed by BONA MEDIA on června 21, 2012 Rating: 5
Používá technologii služby Blogger.