Jak získat zdarma 100 GB na Google disku (Google Drive)


Zřejmě každý zdá cloudové uložiště Google Disk a úplně každý, kdo ho používá jistě přemýšlí nad tím, jak zvýšit jeho kapacitu za co nejnižší cenu. Mám pro vás tip jak získat 100 GB prostoru navíc a to zcela zdarma a naprosto legálním způsobem. Jediné co vás to bude stát, je trošku času a Google vám sám tento prostor dá. Skutečně!



Co musím udělat

  1. Nejdříve je potřeba mít účet na Google a využívat službu Google Drive. Stačí mít i základní verzi zdarma. 
  2. Zaregistrujte se svým účtem do Google Místní průvodci
  3. A poté stačí vkládat fotky a recenze do Mapy Google
Za každou vloženou recenzi nebo fotku získáte jeden bod. U recenze musíte napsat i nějaké textové hodnocení, aby se bod započítal, nestačí dát jen hvězdičky s hodnocením.

Všechny své recenze pak můžete prohlížet i přímo v mapách Google, takže vidíte co jste hodnotili nebo navštívili. Začít můžete hodnotit třeba obchody, restaurace, firmy nebo turistické atrakce ve svém okolí, které dobře znáte. Pak už stačí jen myslet na to, že když navštívíte obchod, restauraci, firmu nebo nějakou turistickou zajímavost, je dobré hned napsat nějaké hodnocení, díky kterému získáte další bod, ale také pomůžete ostatním uživatelům.  Hodnocení a fotky je možné vkládat z PC a nebo mobilní aplikace.

Jaké získám odměny


V první fázi na vás čeká pár nezajímavých odměn, ale díky dalším recenzím můžete postoupit do dalších úrovní. Po dosažení 50 a více bodů získáte titul místní průvodce, který se bude v hodnoceních zobrazovat u vašeho jména. V předposlední úrovni získáte právě 100 GB prostoru na Google Drive zdarma. Do této úrovně se dostanete po získání 200 bodů. Zdá se to být jako poměrně velké číslo, ale dá se to zvládnout relativně lehce a rychle. Jakmile dosáhnete hranice 500 bodů měli byste se stát testery nových produktů a funkcí od Google (pozn. na této úrovni zatím ještě nejsem, proto o tom zatím nemám bližší informace).

Své hodnocení pište objektivně, pravdivě a tak aby pomohlo ostatním uživatelům! Nedělejte to jen pro získání výhod, ale pro to abyste pomohli i ostatním. Já sám se na hodnocení často dívám a opravdu mě pomáhá třeba při výběru restaurace nebo ubytování na dovolené.
Jak získat zdarma 100 GB na Google disku (Google Drive) Jak získat zdarma 100 GB na Google disku (Google Drive) Reviewed by BONA MEDIA on září 05, 2016 Rating: 5
Používá technologii služby Blogger.