Webzatyden.cz - zašlapaný projekt

 Dobrá myšlenka i dobrý název domény, ale ani to nestačilo k úspěšnému chodu tohoto webu, který měl nabídnout klientům dokonalou službu - vytvoření internetových stránek s grafikou na míru přesně dle jejich požadavků, navíc s kompletním redakčním systémem a vše spustit za jeden kalendářní týden.

Ne každá myšlenka a každý plán dopadne podle původního záměru. Stejně tak i naše stránka zaměřená na rychle vytvoření webu na míru skončila dříve než začala zářit.

Hned při prvních projektech se ukázalo, že zvládnout toto vše za týden je poměrně náročné, ale reálné - ovšem v případě, že klient spolupracuje. Ve většině případech, však klientům trvalo dodání podkladů a následné schvalování jak grafiky a funkcí výrazně déle. Každý si však myslel, že pokud si vytvoření stránek v pondělí objedná, bude jeho web další pondělí kompletně funkční a neuvědomil si, že musí připravit veškeré podklady a vše se musí na web vložit.

Myšlenka tedy nebyla špatná, ale ukázalo se, že to není úplně ono a proto šla tato stránka postupně do zániku. Nejdříve jsme ji přestali propagovat a poté co už měla minimální návštěvnost a tím i úspěšnost, nemělo smysl tento web i doménu dále držet.




Aktualizováno: Dnes je vlastníkem této domény už zcela jiná osoba, tak uvidíme k čemu stránku využije a zda se konečně tato adresa dočká nějakého oživení a většího uplatnění.
Webzatyden.cz - zašlapaný projekt Webzatyden.cz - zašlapaný projekt Reviewed by BONA MEDIA on ledna 16, 2011 Rating: 5
Používá technologii služby Blogger.