Jak zdarma oslovit 3800 lidí a získat 140 kliknutí


Vyzkoušel jsem dnes zajímavý experiment, jehož výsledkem je 3800 zobrazení reklamy a 140 kliknutí, aniž bych investoval jedinou korunu. Navíc jsem tomu v podstatě věnoval jen chviličku času a tato metoda bude fungovat každému.



Nejjednodušší způsob propagace je přes skupiny na Facebooku. Zkusil jsem propagovat můj web o cestování, který není určený pro generování zisku a proto se mě nechce investovat do placené reklamy.

Jak jsem postupoval?

  1. Na Facebooku jsem členem několika (přesně 5-ti) "cestovatelských skupin"
  2. Vytvořil jsem si na svém profilu odkaz na web s pěkným obrázkem
  3. Tento odkaz jsem sdílel ve všech 5-ti skupinách
  4. Pak už jsem jen čekal, jestli bude někdo reagovat

Jaký je výsledek?

Během dnešního dne můj příspěvek vidělo již 3800 lidí, kliklo na něj 140 lidí. Přiznám se, že takový úspěch jsem ani nečekal :-)

Každopádně jde o nejlevnější způsob propagace, vyzkoušet to může každý a i kdyby vám to přivedlo jen pár návštěvníků a pár lidem se reklama zobrazila, tak je to úspěch, protože reklamu zadarmo vám nikdo nedá. Jen doufám, že Facebook na to brzo nepřijde a nějak nám to neutne :-)

Je to legální?


To je otázka pohledu. Na jednu stranu to legální je, protože vkládáte příspěvek, který neporušuje žádný zákon ani pravidla. Na druhou stranu se jedná v podstatě o spamování a může Vás správce skupiny vyhodit nebo zablokovat. Je tedy jen na Vás, zda to chcete riskovat.
Jak zdarma oslovit 3800 lidí a získat 140 kliknutí Jak zdarma oslovit 3800 lidí a získat 140 kliknutí Reviewed by BONA MEDIA on ledna 28, 2017 Rating: 5
Používá technologii služby Blogger.