Něco málo o nás

Společnost BONA MEDIA funguje od roku 1998, kdy začala čistě jako webdesignové studio pod názvem webmake.cz. V roce 2008 byl webmake.cz převeden na společnost s ručením omezeným pod názvem BONA MEDIA s.r.o. V současné době nabízíme kompletní služby v oblasti výroby tiskovin, venkovní reklamu, polepy vozidel a tvorbu webových stránek. Od roku 2010 jsme i plně vybavená malonákladová tiskárna s vlastním tiskovým strojem. Většinu tiskovin si tak připravujeme sami – jsme tedy schopni nabídnout dobré ceny s velice rychlým dodáním veškerých výrobků.

OCENĚNÍ A ÚSPĚCHY
Největší úspěchy jsme získali v oblasti tvorby webu - některé naše stránky byly a jsou poměrně úspěšné a získaly řadu ocenění. Mezi nejúspěšnější stránku patřila (dnes již zrušená) stránka pro uživatele mobilních telefonů Nokia, obsahující kompletní katalogu telefonů, aktuální novinky a poradnu pro uživatele. Tato stránka získala v roce 2001 ocenění 4. nejlepší stránky o Nokiích podle časopisu Mobil, 2. nejnavštěvovanější stránka serveru Hyperlink.cz, 5. místo ve sledovanosti serveru Woko.cz a byla také zařazena do rubriky "Internet" v časopise Mobility. Mezi další úspěšný web se zařadila neoficiální stránka o hudební skupině Lucie, která vyhrála 1. místo serveru Mujweb.cz. Mezi poslední ocenění patří vítěz roku 2007 v kategorii Internet a multimedia v soutěži AČRA AWARDS za internetovou prezentaci prodejce a dovozce kávovarů Saeco.


NAŠE PROJEKTY
Společnost BONA MEDIA provozuje několik vlastních webů. Naše první a nejvýznamnější samostatná stránka je www.tisk-vizitek.cz. Jako další byl spuštěn web www.tisk-pf.cz, jehož největší návštěvnost je v předvánočním období. V průběhu roku 2008 jsme spustili další dva nové projekty www.potisk-obalek.cz a www.reklamniletaky.cz. V průběhu roku 2009 a 2010 jsme opět nezaháleli a vznikly další weby www.chcivizitky.cz, www.chciletaky.cz, www.chciobalky.cz, dále pak www.chciplachty.cz a www.chcirazitka.cz. Od první poloviny roku 2011 máme další dva nové weby www.chciletaky.cz a www.chcipolepy.cz, zaměření těchto nových stránek je již z názvu zcela jasné. V druhé polovině roku 2011 jsme spustili další dvě nové stránky z oblasti tisku a to www.chciplakaty.cz a www.chcikalendar.cz. Poprvé jsme se také vrhli do oblasti stránek z cestovního ruchu, výsledkem je www.dovolenavola.cz. Ani v současné době nespíme a připravujeme další nové weby a projekty.

NAŠE VYBAVENÍ

• digitální produkční barevná tiskárna Konica Minolta
• malá digitální laserová černobílá tiskárna Xerox
• inkoustová fototiskárna Canon
• elektronický řezací stroj Filux
• kulatička rohů Warrior
Něco málo o nás Něco málo o nás Reviewed by BONA MEDIA on ledna 13, 2011 Rating: 5
Používá technologii služby Blogger.