Tisk-vizitek.cz aneb tvorba opravdu perfektních vizitek

Hodnocení jednoho z našich zákazníků. Už podle titulku článku mu velice děkujeme za kladnou referenci a doufám, že není sám, kdo byl se svoji objednávkou spokojený. Jeho recenzi vám přinášíme v původním znění.

Před nedávnem jsem si na webových stránkách www.tisk-vizitek.cz (provozovatelem je brněnská agentura BONA MEDIA s.r.o.) nechal vytvořit grafický návrh vizitek a následně jej potvrdil. Dnes mám vizitky na stole a pokaždé, když jí někomu dávám, sklízí opravdu úspěch. Velice kvalitní materiál, perfektní tisk a seriózní jednání je to, čím se web tisk-vizitek.cz může opravdu jen chlubit.

Kvalita a rychlost dodání

Na volbu máte dvě možnosti, jak si nechat vizitky vytvořit. O co se vlastně jedná, se podíváme nyní.
  • Expresní tisk (dodání cca do 48 hodin). O něco vyšší cena a použití digitálního tisku, což mírně zhorší kvalitu. Přestože jsou vizitky kvalitní, hodí se spíše pro jakési nouzové řešení. Pokud si chcete udělat několik stovek vizitek, pak rozhodně volte variantu ofsetového tisku.
  • Ofsetový tisk (dodání cca za pět pracovních dnů). Nejvyšší tisková kvalita a podání barev. Cena se snižuje díky tomu, že se vizitky tisknou vždy hromadně pro několik firem najednou, což však má i jednu nevýhodu - vizitky se tisknou přibližně třikrát měsíčně, takže je dobré informovat se o termínu tisku.

Fotografie

Osobně jsem dostal celkem čtyři grafické návrhy, nicméně tento byl naprosto špičkový :-) Na mou žádost byla zpracována vizitka přesně dle představ. Zadání z mé strany: jednoduché, světlé, nepřeplácané a s novinářskou tématikou. Úkol byl splněn na výbornou a v podstatě nebylo nutné dělat ani další změny. Osobně tuto grafickou práci považuji za mnohem cennější než 300 Kč, s čímž také souhlasí přední čeští grafici.

Konkurence

Rozhodně bychom neměli zapomínat na konkurenci, které je v ČR hned několik, ale ne všichni nabízejí opravdu kvalitní vizitky, uživatelský komfort. Kromě toho v hodně případech konkurence zaostává graficky, nebo pro změnu nabízí své služby za podstatně dražší ceny, obzvláště v případě menšího počtu vizitek.
Internetová prezentaceCena bez DPHDalší informace a poznámky k firmě
Vizitky2000.cz2.90 KčMinimální počet vizitek je 200ks, objednávky pouze v násobcích 200 ks, otřesné webové stránky
Vizitkyberan.cz2.90 KčPouze digitální tisk (tedy horší kvalita vizitek)
Ceskevizitky.cz3.45 KčPozastaveno, opravdu vysoká cena a to i při větším odběru
Topvizitky.cz1.95 KčVelké možnosti při tisku, dobrá cena, minimální počet vizitek 250 ks, objednávky pouze v násobcích 250 ks, objednávka pouze po přihlášení
Stránky tisk-vizitek.cz oproti konkurenci nabízí objednávky již od 50 ks vizitek s tím, že počet objednaných kusů může být naprosto libovolný (můžete si tedy objednat i 237 ks nebo 593 ks - problém s tím nemají). Tyto stránky jsou navíc přehledné a jasné, takže se v nich každý dobře orientuje. Navíc, jak jsem již zmínil, grafické návrhy jsou o úroveň lepší než u jejich konkurence.

Zhodnocení závěrem

Závarem mohu společnost BONA MEDIA s.r.o. a jejich web tisk-vizitek.cz jedině doporučit. Dobré ceny vizitek, naprosto špičkové ceny grafického návrhu, tři grafické návrhy na výběr, vstřícnost, ochota a seriózní jednání. Osobně jsem maximálně spokojen a to jak s grafickým zpracováním, tak s dodanými vizitky jako celkem (materiál, barvy, kvalita tisku).

Kromě internetových stránek www.tisk-vizitek.cz nabízí tato společnost i spoustu dalších služeb a provozuje další weby podobné vizitkovému. Jsou to potisk-obalek.cz, tisk-pf.cz, reklamniletaky.cz a reklamnipropisky.cz. Předpokládám, že i na jejich ostatních stránkách najde zákazník stejnou kvalitu návrhu, tisku i jednání.
Tisk-vizitek.cz aneb tvorba opravdu perfektních vizitek Tisk-vizitek.cz aneb tvorba opravdu perfektních vizitek Reviewed by BONA MEDIA on ledna 16, 2011 Rating: 5
Používá technologii služby Blogger.