Nenechte se zlákat od Vistaprint

Asi před rokem se v ČR zjevila firma nabízející velice levné tisky vizitek a dalších reklamních materiálů. Jejich ceny tisku jsou extrémně nízké např. 250 ks vizitek za 99 Kč včetně DPH, je tu však jeden háček. Jaký? Čtěte dál.


Společnost Vistaprint je mezinárodní firma zabývající se výrobou tiskovin, nabízí ceny jaké v ČR nikdo nemá. Myslel jsem si, že jde o velkou nadnárodní firmu, která tiskne v množstvích, které se tuzemským tiskárnám může jen zdát a proto se dostane na nepřekonatelné ceny. Jenže to asi není úplně tak jak se na první pohled může zdát. Stačí si do vyhledávače (seznam.cz nebo google.cz) zadal slovo Vistaprint a hned vyběhne několik zkušeností jejich zákazníků. Téměř každý odkaz, který vyhledávač zobrazí se váže se slovy: podvod, zloději, soud, naletěl jsem, .... atd.

Z osobních zkušeností jen vím, že tato firma dává opravdu velké peníze do reklamy a v systémech typu google adwords, sklik a podobně je všude na prvních místech. Pokud se však podívám na zkušenosti jejich zákazníků, narazil jsem pouze na negativní články o tom, že přišli o peníze. Proto radím - dávejte si na ně pozor a hlavně neplaťte nic nikdy předem!


Seznam článku o společnosti Vistaprint:
- Podvodnefirmy.cz - http://www.podvodnefirmy.cz/VISTAPRINT-JE-PODVOD-
- Podvodne-firmy.cz - http://www.podvodne-firmy.cz/Vistaprint-jsou-podvodn%C3%ADci
- Group Media - podvedená firma - http://groupmedia.cz/dalsi-podvod-na-internetu-vistaprint-cz/
- Emag - Vistraprint prohrála soud - http://www.emag.cz/vistaprint-prohrala-soud/?utm_source=emag&utm_medium=RSS&utm_campaign=clanky
- Vistaprint musí odškodnit Print24 - http://www.protext.cz/zprava.php?id=14569
- další zkušenosti - http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32499
- článek na portále iDnes o tom jak nabízí Vistaprint vizitky za 75 Kč, ale chtějí 1000 Kč za dopravu - http://finance.idnes.cz/vyhodne-slevove-nabidky-vistaprint-db9-/viteze.aspx?c=A120904_1824775_viteze_zuk

Aktualizace 2020: Vistaprint již na českém trhu vůbec není, po problémech zřejmě úplně odešli.
Nenechte se zlákat od Vistaprint Nenechte se zlákat od Vistaprint Reviewed by BONA MEDIA on ledna 07, 2012 Rating: 5
Používá technologii služby Blogger.