K čemu je dobré sledovat náš Facebook nebo Twitter?


Toto je otázka, kterou si položí hodně lidí a spousta z nich si odpoví, že je to nezajímavá a zbytečné. To však není vůbec pravda, protože díky sociálním sítím můžete ušetřit. A někdy dokonce i 60% z původní ceníkové ceny. Divíte se? Ptáte se proč tolik? Čtěte dál.




PROČ SLEDOVAT SOCIÁLNÍ SÍTĚ


Sociální sítě dnes celkem fungují jako další informační kanál. V dnešní době se z nich dozvíte spoustu informací a novinek dříve než z ostatních kanálu a velice hodně je využívají firmy pro informování o speciálních akcích a soutěžích pro své zákazníky - stejně tak jako to děláme i my. Ve Velké Británii už v podstatě každý obchod má na dveřích své prodejny nejen otvírací dobu a telefon, ale hlavně odkaz na Facebook a Twitter. Tyto sítě jsou dnes opravu "in".

JAK UŠETŘIT KLIDNĚ I 60% PŮVODNÍ CENY


Ukážeme si jak ušetřit nemalé peníze na konkrétním dnešním příkladě. Dnes jsme chystali vizitky do tisku, ale na tiskovém archu nám zbylo volné místo na 100 ks vizitek. Vyhlásili jsme proto akci na našem Facebookovém profilu, že kdo má zájem o 100 ks a pošle do půl hodiny tiskové podklady má vizitky jen za 1,- Kč za kus. Ozvalo se hned několik zákazníků, kteří právě náš Facebook sledují. Díky velkému zájmu jsme náklad tisku nakonec rozšířili a všichni tedy místo původních 2,40 Kč za kus zaplatili jen 1,- Kč za kus a díky tomu ušetřili 60% ceny!

PROTO SLEDUJTE NÁŠ FACEBOOK A TWITTER A VŽDY BUDETE JAKO PRVNÍ VĚDĚT O VŠECH SLEVÁCH A AKCÍCH.

Náš profil na Facebooku najdete zde.
Náš profil na Twitteru najdete zde.


SLEVA 10% PRO VŠECHNY FANOUŠKY


Každý fanoušek našeho profilu na Facebooku má automaticky slevu 10% na tisk vizitek, která platí při jakémkoliv množství, opakovaně a na vždy!

CO JEŠTĚ NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH NAJDETE


Na sociálních sítích pravidelně zveřejňujeme informace o akcích a slevách, ale také občas nějaké informace nebo fotky ze zákulisí naší firmy - např. fotky na jakých strojích tiskneme, jak to u nás vypadá, fotky jak jsme montovali venkovní reklamu a polepy aut, videa a tom jak se tiskne a spousty dalších zajímavých věcí.
K čemu je dobré sledovat náš Facebook nebo Twitter? K čemu je dobré sledovat náš Facebook nebo Twitter? Reviewed by BONA MEDIA on ledna 25, 2013 Rating: 5
Používá technologii služby Blogger.