Nové šablony vizitek zdarma


Letošní rok 2013 ještě ani pořádně nezačal a na webu Tisk vizitek už máme zcela novou sadu grafických návrhů vizitek zdarma. V naší aktuální nabídce pro rok 2013 najdete zcela nové designy, ale i inovované starší návrhy.



ŠIROKÁ NABÍDKA NÁVRHŮ


Z nabídky hotových návrhů zdarma si vybere téměř každý - najdete zde decentní firemní vizitky, ale i velice moderní až extravagantní vizitky. Navíc máme speciální návrhy pro různé obory jako je např. kadeřnictví, kosmetika, autodoprava, autoservis, nemovitosti, stavby, atd. Nabídka šablon je opravdu hodně široká a dnes obsahuje již více než 100 návrhů. Téměř každý návrh má i více barevných variant.


  

JAK NÁVRH OBJEDNAT


Vizitku vytvořenou z hotové šablony objednáte velice jednoduše. Stačí jít na web www.tisk-vizitek.cz a vybrat si návrh, který se vám bude líbit. Pak už jen vyplníte všechny potřebné údaje, zadáte počet kusů na základě kterého si můžete online spočítat cenu a nakonec už stačí jen objednat a je to.

Hotový návrh vám ještě před tiskem pošleme emailem, abyste viděli jak bude vizitka vypadat a zkontrolovali ještě jednou všechny údaje.

Kompletní nabídku šablon najdete na našem webu na adrese:
http://tisk-vizitek.cz/sablony.html


PODMÍNKY POUŽITÍ


Hotová šablony vizitek zdarma lze použít neomezeně, na libovolný počet vizitek a opakovaně kolikrát jen budete chtít. Návrh však nelze použít bez objednávky tisku. Není tedy možné nechat si zdarma vytvořit vzhled vizitky a tuto pak nevytisknout nebo vytisknout i jiné společnosti.
Nové šablony vizitek zdarma Nové šablony vizitek zdarma Reviewed by BONA MEDIA on ledna 24, 2013 Rating: 5
Používá technologii služby Blogger.