Přehled našich webů


Protože se naše firma provozuje celou řadu vlastních webových stránek, kterým se dnes občas říká "microsite". Každá stránka se věnuje samostatnému produktu a nebo skupině produktů. Mnozí naši klienti už mají přehled, které web jsou vlastně naše a které ne, proto je zde jejich kompletní přehled. Ke každé stránce je popis, datum vzniku a případě další zajímavosti nebo něco málo z historie každého webu.



Tisk vizitek

Stránka zaměřená na tisk vizitek, jedná se o náš první samostatný web, který vlastně vše odstartoval. Byl to takový pokusný projekt vytvořený v roce 2007. Hlavní výhodou je, že stránka byla zaměřená na jediný produkt, takže zákazníci mohli dostat spoustu informací o tom co chtějí a zbytečně je nezdržovalo to co hledat nechtěli.
Odkaz: www.tisk-vizitek.cz
Rok spuštění: 2007
Další informace o stránce najdete v samostatném článku Tisk vizitek - první průkopník.


Tisk PF


Web zaměřený na tisk novoročních PF přání. Během roku má minimální návštěvnost, ale od konce října jdou návštěvy mnohonásobně nahoru až do konce prosince. Od té doby opět jen tak leží ladem a čeká na sezónu.

Odkaz: www.tisk-pf.cz
Rok spuštění: 2007


Reklamní letáky / Chci letáky


V pořadí třetí samostatná webová stránka. Původně šlo pouze o jednostránkový web, kde byly veškeré informace, ceník, kalkulace i objednávka na vstupní stránce. Později bylo vše rozšířeno a dnes je jedna o plnohodnotné internetové stránky. V době svého vzniku byla stránka na doméně reklamniletaky.cz, ale později (v roce 2009) byla převedena na nový formát domén a nyní je na doméně chciletaky.cz

Odkaz: www.chciletaky.cz
Rok spuštění: 2008

Potisk obálek / Chci obálky


Náš další web, tentokrát zaměřený na potisk dopisních obálek. Ze začátku šlo podobně jako u webu na tisk letáků o jednoduchou jednostránkovou prezentaci. Dnes už opět obsahuje několik podstránek a je plnohodnotným samostatným webem. První doména byla potisk-obalek.cz, dnes již funguje pod doménou chciobalky.cz

Odkaz: www.chciobalky.cz
Rok spuštění: 2008

Chci plachty


Stránka na potisk reklamních plachet a vlajek.

Odkaz: www.chciplachty.cz
Rok spuštění: 2010

Chci razítka


Katalog razítek včetně ceníků a ukázek všech nabízených razítek.

Odkaz: www.chcirazitka.cz
Rok spuštění: 2010

Chci polepy


Další ze série tzv. "chciwebů", který se věnuje problematice polepů aut. Tato stránka má ze největší fotogalerii realizovaných prací ze všech ostatních našich webů.

Odkaz: www.chcipolepy.cz
Rok spuštění: 2011


Chci kalendář


Tento web byl spuštěn těsně před "kalendářovou" sezónou, ale i tak se hned v prvním roce těšil velké návštěvnosti.

Odkaz: www.chcikalendar.cz
Rok spuštění: 2011


Chci plakáty


Stránka byla spuštěna hlavně kvůli podpoře akcí na tisk plakátů ze slevových serverů, kterých jsme během roku 2011 měli hned několik. Po ukončení všech slevových akcí je na této stránce nejmenší návštěvnost a díky tomu je to trošku web na druhé koleji.

Odkaz: www.chciplakaty.cz
Rok spuštění: 2011


Dovolená volá


První stránka z jiného než reklamního oboru. Jedná se o nabídku zájezdů napojených na online databázi cestovních kanceláří, jde v podstatě o vyhledávač dovolených a zájezdů.

Odkaz: www.dovolenavola.cz
Rok spuštění: 2012

Creax


Grafické studio a tiskárna Creax by měla být odnoží mateřské společnosti BONA MEDIA. Jde o nové studio s novým stylem.

Odkaz: www.creax.cz
Rok spuštění: 2012


Vizitky 140


Stránka na tisk vizitek za jednotnou cenu 1,40 Kč za kus. V podstatě se jedná o přímou konkurenci webu www.tisk-vizitek.cz, jen s tím rozdílem, že web není tak propracován a nižší cena tisku je vykoupena nemožností použít grafické šablony zdarma, tak jako je tomu na druhém webu.

Odkaz: www.vizitky140.cz
Rok spuštění: 2012
Přehled našich webů Přehled našich webů Reviewed by BONA MEDIA on dubna 06, 2013 Rating: 5
Používá technologii služby Blogger.