Uloženka - co to je a proč ji využít

Poslední dobou stále více našich zákazníků využívá osobní odběr v pobočkách firmy Uloženka. Tato společnost funguje podobně jako Česká pošta, jen s tím, že zásilky nerozváží, ale zákazníci si je mohou pouze vyzvednout v jedné z více než 12-ti poboček v celé ČR.


Jak to funguje?

Klient u nás provede objednávku (např. na našem webu www.tisk-vizitek.cz), v objednávce si rovnou vybere místo, kde si např. hotové vizitky vyzvedne. Tyto vizitky jsou pak vytištěné a předané do Uloženky v Brně. Přes noc putuje balíček do centrálního skladu, odkud už jede přímo do cílové pobočky (tedy tam, kde si zboží náš zákazník převezme). Jakmile je balíček připraven k vyzvednutí, Uloženka automaticky pošle SMS a email s adresou, cenou a číslem zásilky. Balík je pak potřeba vyzvednout do týdne od oznámení.

Proč tyto služby využít?

Hlavní důvody jsou hned dva - první je cena, kdy zaplatíte až poloviční cenu oproti zásilkových a kurýrním službám. Druhým důvodem je, že si můžete svůj balík vyzvednout kdykoliv v průběhu celého týdne a na většině poboček až do večera. Nemusíte tak

A co spolehlivost?

Služeb této firmy využíváme již více než 2 roky a při běžném vytížení (myšleno celý rok kromě Vánoc) do stíhají opravu na jedničku. Většina zásilek je připravena k výdeji do druhého dne od podání. V době Vánoc je situace o něco horší, ale toto se děje i u všech ostatních dopravců i ostatních výdejnách. Naopak musím Uloženku pochválit za prodlouženo otevírací dobu, včetně oteření poboček v sobotu i v neděli právě v době před Vánoci.

Za naši firmu můžeme tedy služeby Uloženky doporučit!
Uloženka - co to je a proč ji využít Uloženka - co to je a proč ji využít Reviewed by BONA MEDIA on dubna 11, 2014 Rating: 5
Používá technologii služby Blogger.