Na co si dát pozor při objednávce tisku vizitek


Jako provozovatel webu zaměřeného na tisk vizitek jsme navštívili stránky naší konkurence. Jednat proto, abychom se podívali co nabízejí a zda je potřeba na jejich nabídky reagovat a taky proto, abychom měli stále přehled co se děje na trhu. Narazili jsme ovšem na pár záludností, které někteří používají.


Na co si tedy dát pozor? Hlavně na ceny!


Někteří výrobci vizitek mají velice chytře vytvořené ceníky a při prvním pohledu se nestačíte divit za jaké parádní ceny jsou schopni vizitky dodat. Jenže není to úplně tak jak to vypadá. Stačí se podívat na příplatkové položky a najednou zjistíte, že cena uvedená v ceníku není až tak úplně výhodná.

Proč není ceníková cena a výsledná cena stejná?

V ceníku je uvedena cena buď jen za tisk bez papíru nebo na obyčejný či tenký papír, který není na vizitky vůbec použitelný. Další "finta" je s dopravou - vizitka sice stojí např. 1,- Kč za kus, ale osobní odběr není možný a doprava je např. za 200 Kč, tím pádem už Vás 1 kus vizitky vyjde 3x více než je uvedeno v "hezkém" ceníku. Další zádrhelem může být počet kusů - někteří mají počet omezen pouze na násobky třeba 250-ti kusů. Tím pádem pokud chcete 100 vizitek, musíte objednat 2x tolik a když chcete 100 vizitek pro 3 lidi zbytečně musíte koupit o 200 ks více.

Platba předem nemusí znamenat dodání zboží

Další kapitola sama o sobě je nutná platba předem. Tato nesmyslná podmínka může být dost nebezpečná, protože vám objednané zboží nemusí vůbec dorazit. Každopádně o tomto problému najdete na tomto blogu samostatný článek o tom proč neplatit předem a jak můžete dopadnout.

Více informací a kompletní přehled na co vše si dávat pozor najdete na našem webu na tisk vizitek na adrese http://tisk-vizitek.cz/na-co-si-dat-pozor.html

Na co si dát pozor při objednávce tisku vizitek Na co si dát pozor při objednávce tisku vizitek Reviewed by BONA MEDIA on srpna 31, 2012 Rating: 5
Používá technologii služby Blogger.